Dorte Eriksen

Jeg elsker at cykle (mest i solskin 🙂 )

Jeg har kørt i klub på landevejen herhjemme og kørt bjergene tynde på Lanzerote, Mallorca samt i Frankrig og Italien. Nu cykler jeg mest med min kæreste og nyder stadig bjergturene sydpå hver sommer. Om vinteren kører vi lidt MTB og elsker skiløb.

Jeg har undervist i spinning i 11 år i Odense, 4½ år i Nuuk, Grønland og de seneste 3 år i vores dejlige center i Kerteminde. Gennem 29 år har jeg tillige undervist i Bodytoning, MBLRyg, Step, Slide, Aerobic, Gymnastik, Mavedans og Yogaflow.

Jeg er Fynbo og har boet i Kerteminde i 24 år, minus de 4½ år i Grønland og et par skiguidesæsoner

Jeg er uddannet cand. odont. og Master of Public Health fra Københavns Universitet og har desuden en 2-årig gymnastikinstruktør uddannelse. Herudover er jeg i tidligere instruktørjob uddannet som spinning-instruktør ved Chris McDonald, Henrik Vitten, m.fl. og har deltaget i talrige kurser og conventions indenfor aerobic, step, fitness, dans, ballet, jazzballet og spinning. Tidligere anvendte vi Fysiologisk Intensitetsskal og senere pulsmåling ift. intensitet af træningen; men efter vi har fået watt-cykler i Kerteminde motionscenter, har effektiviteten af træningen fået et nyk opad, og jeg har deltaget i følgende teoretiske og praktiske opkvalificerende kurser:

  • September 2015 – Watt workshops, Inspire/Nike Convention
  • Oktober 2015 – Watt kursus 1 v/ Brian Overkær 
  • Marts 2016 – Watt kursus 2 v/ Brian Overkær
  • August 2016 – Teoretisk wattforedrag v Hunter Allen; medforfatter til bogen:

Hunter Allen & Andrew R. Coggan: ’Training and racing with a power meter’, 2010